Evde İnternet Kurulumu

Ev İnterneti Altyapısı

Evinizde internet kullanmak istiyorsanız evde internet kurulumu ile ilgili bu makaleyi okumanızda büyük yarar vardır. Çünkü evde internet kullanmak isteyen birçok kişi oldukça yüksek maliyetlerle internet kurulumu yapmaktadır.
Evde İnternet Kurulumu - Telkotürk
Evde İnternet Kurulumu - Telkotürk
Telkotürk internet sağlayıcısı servisi maliyetleri minimize etmiş ve kullanıcıların bütçelerine uygun altyapı kurulumunu sağlayacak çözümler geliştirmiştir. Şimdi bütün bu aşamaları alt başlıklar halinde sırayla sizinle paylaşmak istiyoruz.
Ev İnterneti Altyapısı - Telkotürk
Ev İnterneti Altyapısı - Telkotürk

Fiber Optik Kablo Kullanın

Evinizde kullanacağınız internetten verim almak istiyorsanız mutlaka fiber optik kablo kullanmanızı tavsiye ederiz. Çünkü fiber optik kablolar diğer altyapılara göre çok daha hızlı veri akışını sağlar ve internetinizin kesintiye uğramasının önüne geçer.
Fiber Optik Kablo Kullanın - Telkotürk
Fiber Optik Kablo Kullanın - Telkotürk
Eğer mevcut ekipmanlarınız yeterliyse sadece internetinizi bağlar ve size ekstra bir maliyet çıkarmaz. Ama ekipmanlarınız eskimiş veya hasarlı ise size daha kaliteli ekipmanları tavsiye eder.

Modeminizi Yenileyin

Eğer internet kurulumu yapılacak adreste modeminiz çok eski ise ve veri akışında problem yaratacak arızaları varsa modeminizi yenilemenizi tavsiye ederiz. Ayrıca modemin konulacağı yer de çok önemlidir. Eğer modemin önünde engel teşkil edecek araç gereçler varsa evde internetinizin hızından yeterli verimi alamayabilirsiniz.
Modeminizi Yenileyin - Telkotürk
Modeminizi Yenileyin - Telkotürk
Modeminizi koyacağınız yer biraz yüksekte olmalıdır. Evin her tarafından internetin çekmesini istiyorsanız uzmanların tavsiyeleri doğrultusunda ekipmanlarınızı yenileyiniz.

Evde İnternet Kurulumu Ne Kadar?

Telkotürk evde internet paketleri web sitemizde detaylı olarak yer almaktadır. Fiyat indirimlerimiz, internet kullanma vadesi, kampanyalarımız ve diğer detaylarla ilgili müşteri hizmetlerimizden de bilgi alabilirsiniz.
Evde İnternet Kurulumu Ne Kadar - Telkotürk
Evde İnternet Kurulumu Ne Kadar - Telkotürk
En ucuz evde internet paketlerimizden yararlanmak istiyorsanız abonelik işlemlerinizi başlatabilirsiniz. Piyasa ortalamasına göre bütçenizi zorlamayacak bir fiyat politikası izleyen Telkotürk, kullanıcıların hem hızlı hem de sınırsız internet kullanmalarını sağlamaktadır.

Evde İnternet Kurulumu İletişim

Hala evde internet kurulumunu yapmadıysanız geç kalmış sayılmazsınız. Yapmanız gereken tek şey hemen Telkotürk ile iletişime geçerek süreci başlatmanızdır. Size sadece bir telefon uzakta olan Telkotürk ile hemen iletişime geçin.

Tel: 0850 330 30 33
Adres: Şerifali Mah. Turgut Özal Bulv. Quant Plaza No: 154/15 Ümraniye/İstanbul

1 Yorumlar

  1. Evinizde kullanacağınız internetten verim almak istiyorsanız mutlaka fiber optik kablo kullanmanızı tavsiye ederiz. Çünkü fiber optik kablolar diğer altyapılara göre çok daha hızlı veri akışını sağlar ve internetinizin kesintiye uğramasının önüne geçer.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski