İnternet Arıza Bildirimi

Telkotürk İnternet Arıza

Türkiye'nin en büyük internet servis sağlayıcılarından biri olan Telkotürk internet arıza teknik ekibi, internetinizle ilgili her türlü arızaya anında müdahale eder, sorunun çözümünü sağlar. Size bir telefon uzakta olan Telkotürk internet arıza teknik ekibiyle, iletişime geçerek varsa sorunlarınızı bildirebilirsiniz. İstanbul'da kurulan ve kısa sürede alt yapısını tamamlayan Telkotürk, internet hizmetini sağladığı abonelerinin her türlü arıza sorunu kısa sürede çözmektedir.
İnternet Arıza Bildirimi - Telkotürk
İnternet Arıza Bildirimi - Telkotürk
Telkotürk, müşterilerinin memnuniyetini ön planda tuttuğu için internet arıza bildirimi yapmak isteyen müşterilerine kolaylık sağlamıştır. Hem web sitesinin online işlemler menüsünden üyelik kaydını yaptıktan sonra ilgili formu doldurarak arıza bildiriminde bulunabilirsiniz, hem de direkt olarak Telkotürk müşteri hizmetlerini arayarak sorunu ilgili mercilere iletebilirsiniz. Müşterilerinin mağduriyet yaşamaması için gerekli olan bütün önlemleri alan internet servis sağlayıcısı operatör, sadece internet hizmeti vermekle kalmamış, herhangi bir arıza durumunda çok hızlı hareket eden teknik ekibini de kurmuştur. Siz de Telkotürk internetini kullanmak ve oluşacak olası arızalarda hızlı geri bildirim almak isterseniz hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Telkotürk İnternet Arıza - Telkotürk
Telkotürk İnternet Arıza - Telkotürk

İnternet Arıza Tespiti

İnternet arızası olduğunda yapılması gerekenleri sırasıyla anlatacağız. Çünkü doğru adımları takip ederek yapacağınız arıza bildirimiyle hem vakit kaybetmezsiniz hem hızlı çözüm sonucunda mağduriyet yaşamamış olursunuz. Burada önemli olan konu ise şudur: internet arıza tespitini yaptıktan sonra yapılması gerekenler konusunda doğru bir yol takip etmek gerekiyor.
İnternet Arıza Tespiti - Telkotürk
İnternet Arıza Tespiti - Telkotürk
Bazen çok basit nedenlerden dolayı arıza olduğu sanılan nedenlerin çözümü oldukça basit olmaktadır. Eğer internet arızası anlamayacağınız kadar teknik nedenlerden kaynaklanıyorsa o zaman atmanız gereken adımlar vardır. Müşteri hizmetlerinizle görüşerek konunun uzmanlarından bilgi almanız gerekiyor. Alt başlıkta arıza gidermeyle ilgili adımları sizinle paylaşmak istiyoruz. 

İnternet Arıza Giderme

İnternet arıza bildirimi yaptıktan sonra konunun uzmanlarıyla iletişime geçmeniz gerekiyor. Telkotürk internet arıza giderme ekibi sizinle telefonda iletişim kurduktan sonra öncellikle sizin çözebileceğiniz bir arıza türü ise sizi yönlendirecekler.
İnternet Arıza Giderme - Telkotürk
İnternet Arıza Giderme - Telkotürk
Hem teknik ekibin adresinize ulaşması hem de başvuru süreleri uzun süreceği için sizin çözebileceğiniz sorunlar ise bu şekilde mağdur olmanız önlenmiş olur. Zaten birçok kullanıcı basit arızaları çözebilir. Modemin doğru yerde olması, fiber optik kablo kullanımı, internet çekimini engelleyen ufak tefek engellerin ortadan kaldırılması gibi sorunların çözümü oldukça basittir ve teknik ekibin desteği olmadan da giderilecek arıza türlerindendir. 

İnternet Arıza Kaydı

Ama sorun çok teknik nedenlerden kaynaklanıyor ve sizin çözebileceğiniz bir sorun değilse o zaman internet arıza kaydınız oluşturulur ve size randevu veriler. ve internet arıza ekibi adresinize gelerek soruna müdahale edecektir.
İnternet Arıza Kaydı - Telkotürk
İnternet Arıza Kaydı - Telkotürk
Yine de mağduriyet yaşamamanız için bu süre son derece kısa tutulur ve teknik ekip en kısa zamanda sorunu çözer. Telkotürk misyonu gereği hiçbir müşterisinin bir an bile internetten uzak kalmasını istemez. 

İnternet Arıza Bildirimi İletişim

İnternet arıza bildiriminde bulunduktan sonra teknik ekibin randevu verdiği tarihte adreste bulunmanız çok önemlidir. Sürecin daha fazla uzamaması için gelecek teknik ekibe yardımcı olmanız gerekmektedir. Aksi takdirde tekrardan iletişe geçmeniz gerekir ve mağduriyet yaşamış olursunuz.
Telkotürk müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek internet arıza konusunda detaylı bilgi alabilir, konunun uzmanlarıyla görüşebilirsiniz.
Telefon
Adres:
Şerifali Mah. Turgut Özal Bulv. Quant Plaza No:154/15 Ümraniye/İSTANBUL

2 Yorumlar

  1. Telkotürk, müşterilerinin memnuniyetini ön planda tuttuğu için internet arıza bildirimi yapmak isteyen müşterilerine kolaylık sağlamıştır. Hem web sitesinin online işlemler menüsünden üyelik kaydını yaptıktan sonra ilgili formu doldurarak arıza bildiriminde bulunabilirsiniz

    YanıtlaSil
  2. Telkotürk çok hızlı geri dönüş yapıyor

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski