Ucuz İnternet

En Ucuz İnternet Telkotürk`te

Türkiye`nin en ucuz internet hizmetini sağlayan Telkotürk ile tanıştınız mı? Eğer Telkotürk ile tanışmadıysanız henüz geç kalmış sayılmazsınız ama acele etmenizde fayda vardır. Çünkü hem bütçenize uygun internet paketlerini kullanacak hem de hiçbir sorun ile karşılaşmadan internetin keyfini doyasıya yaşayacaksınız. O halde size sadece bir telefon kadar uzakta olan Telkotürk abonesi olamak için hemen bizimle iletişime geçiniz.

Ucuz İnternet - Telkotürk
Ucuz İnternet - Telkotürk
2020 yılında kurulmasına rağmen hızlı bir şekilde alt yapısını tamamlayan Telkotürk, ucuz internet arayanların ilk adreslerinden biridir. Bütçenize göre uygun tarifeler hazırlayan Telkotürk, internete ulaşımı oldukça kolaylaştırdı. İnternetsiz kalırım endişesini taşımanıza gerek yok artık, çünkü Telkotürk var!
En Ucuz İnternet Telkotürk`te - Telkotürk
En Ucuz İnternet Telkotürk`te - Telkotürk

Ucuz İnternet Kampanyaları

Telkotürk, müşterilerinin daha hızlı ve uygun fiyatlara internete erişimini sağlamak için düzenli kampanyalar yapar. Uygun internet fırsatlarından yararlanmak istiyorsanız Telkotür`ün yaptığı kampanyalardan faydalanabilirsiniz.

Ucuz İnternet Kampanyaları - Telkotürk
Ucuz İnternet Kampanyaları - Telkotürk
Aşağıdaki paket kampanyalarının detayları web sitesinde yer almaktadır. Kampanya fiyatları, süreleri, abonelik şartları ile ilgili detaylı bilgi almak istiyorsanız Telkotürk ile iletişime geçebilirsiniz.

Ekonomik Aile Paketi

Hızlı Aile Paketi

Yaşam Tarzı Paketi

Film ve Dizi Paketleri

Her bir paketin içeriği ve fiyatları farklı olmaktadır. Seçilecek pakete göre Mbps hızı da değişmektedir. 120 Tl`lik pakette 20 Mbps’ye kadar fiber internet hızından yararlanabilirsiniz. Kapmaya fiyatları oranında Mbps hızı da artmaktadır.175 Tl`ye 100 Mbps’ye kadar fiber internet paketleri mevcuttur.

En Ucuz Fiber İnternet Fiyatları

Telkotürk, Türkiye genelinde kurduğu alt yapısıyla kullanıcılara en  fiber internet hizmeti sunmaktadır. İnternet kullanan kitlelerin en önemli önceliği uygun fiyata hizmet sunan internet servis sağlayıcılarını bulmaktır. Telkotürk, müşterilerine hem ucuz hem de hızlı internet imkanı sağlar.

En Ucuz Fiber İnternet Fiyatları - Telkotürk
En Ucuz Fiber İnternet Fiyatları - Telkotürk

Limit Yok Kota Yok

Herkes için internet burada! anlayışıyla hareket eden Telkotürk, müşterilerine sınırsız internet kullanma imkanı sunar. Telkotürk`te limit yok, kısıtlama yok! Dijital ve kolay abonelik ile kaliteli internet deneyimi var!

Limit Yok Kota Yok - Telkotürk
Limit Yok Kota Yok - Telkotürk
Sınırsız internetin keyfini çıkarmak istiyorsanız siz de Telkotürk ile iletişime geçerek abonelik işlemlerini başlatabilirsiniz.

Uygun İnternet Adresi

Türkiye`de internet ağ sağlayıcıları arasında uygun internet sağlayanlardan bir tanesi de Telkotürk`tür. 81 ilde yerleşik altyapısının tamamlamanın avantajıyla müşterilerine oldukça uygun maliyete hizmet veren Telkotürk, rakipsiz müşteri odaklı çalışmalarıyla fark yaratmaya devam ediyor.

Uygun İnternet Adresi - Telkotürk
Uygun İnternet Adresi - Telkotürk
Bütçesine uygun internet kullanmak isteyen kullanıcılar için bütün detayları düşünerek çalışmalar yapılmıştır.

Telkotürk İletişim

İnternet fırsatlarından yararlanmak istiyorsanız, aşağıdaki iletişim numaralarından Telkotürk ile iletişime geçebilirsiniz. Ya da Telkotürk`e gelerek konunun uzmanlarıyla yüz yüze görüşerek bilgi alabilirsiniz.

Tel:

0850 330 30 33

Adres:

Şerifali Mah. Turgut Özal Bulv. Quant Plaza No: 154/15 Ümraniye/İstanbul

1 Yorumlar

  1. Telkotürk, müşterilerinin daha hızlı ve uygun fiyatlara internete erişimini sağlamak için düzenli kampanyalar yapar. Uygun internet fırsatlarından yararlanmak istiyorsanız Telkotür`ün yaptığı kampanyalardan faydalanabilirsiniz.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski