İnternet Arıza Sorunu

İnternet Arıza İstanbul

Türkiye`nin en büyük kenti olan İstanbul`da internet arıza sorunu da oldukça yaygın bir şikayet konusudur. İnternet hizmeti sağlayan firmalar da şikayetleri en aza indirmek için teknik ekipmanlarını modernize ediyor, ekiplerini profesyonel kadrolardan oluşturuyor.
İnternet Arıza Sorunu - Telkotürk
İnternet Arıza Sorunu - Telkotürk
İnternet kullanımının oldukça yaygınlaştığı Türkiye`de, internet arıza sorunu da buna paralel olarak artmaktadır. İnternet servis sağlayıcılarının müşteri sorunlarına yetişmekte zorlandığı da bilinen bir gerçektir. Telkotürk internet servis sağlayışı ise bu tarz sorunlara köklü çözümler geliştirmiştir. Peki nedir bu çözümler? Alt başlılar halinde sıralayalım.

Arızanın Kaynağına İnmek

Birçok kullanıcının çok kolay bir şekilde çözüşecek problemleri dahi hemen ilgili firmanın müşteri hizmetlerine bildirdiği ve sorunun çözümü uzadığı için şikayet ettiği bilinmektedir. Oysa bildirimde bulunmadan birçok arızayı gidermek mümkündür.
Arızanın Kaynağına İnmek - Telkotürk
Arızanın Kaynağına İnmek - Telkotürk
Modemin doğru yere konumlanması, görüş açısını engelleyecek herhangi bir aracın olmaması, fiber optik kabloların eskimesi gibi birçok basit sorun olabilir. Eğer bu tarz sorunlarla karşılaşıyorsanız servisinizi aramadan kendiniz de çözüm geliştirebilirsiniz. Hem servisin randevu sisteminden kaynaklı gecikme ihtimalinden dolayı mağdur olmamış olursunuz hem de gereksiz yere maliyetlere katlanmamış olursunuz. Dolayısıyla modeminizi doğru yere koymalısınız. Kullandığınız cihaz ile modeminiz arasında görüş açısını engelleyecek araçları ortadan kaldırmalısınız. Fiber optik kablolarınızı kontrol etmeli, altyapınıza uygun yenilemelisiniz.

Arıza Kaydı Oluşturma

Eğer sorun sizin çözemeyeceğiniz bir teknik arızadan kaynaklanıyorsa, o zaman ilgili servisinizde arıza kaydı oluşturmalısınız. Arıza kaydını oluşturduktan sonra servis sağlayıcınız size bir randevu günü ve saatini verecektir. Bu süre içerisinde arıza ekibi ile iletişimde kalmanız çok önemlidir. Size verilen randevu saatinde mutlaka adreste siz olmasanız dahi teknik ekibe yol gösterecek biri bulunmalıdır.
Arıza Kaydı Oluşturma - Telkotürk
Arıza Kaydı Oluşturma - Telkotürk
Aksi halde yeniden randevu oluşturmak zorunda kalacaksınız ve hem zaman kaybını yaşayacak hem de süre uzadığı için mağdur olacaksınız. Birçok kullanıcı bu detaya dikkat etmediği için sürekli şikayet etmektedir. Ancak burada servis sağlayıcı firmanın bir kusuru bulunmamaktadır.

İnternet Arıza Giderme

Telkotürk arıza giderme ekibi bildirdiğiniz açık adrese geldiğinde onlara sorunu bildirecek açıklamayı yapmalısınız. Teknik ekip sizden aldığı bilgiye göre hareket ederek sorunu kısa sürede çözer. Aksi takdirde süreç yine uzayabilir ve mağduriyetinizin giderilmesi zaman alabilir.
İnternet Arıza Giderme - Telkotürk
İnternet Arıza Giderme - Telkotürk
Sorunun temel kaynağını öğrenen teknik ekip, sorunu giderdikten sonra sizi bilgilendirecek, tekrarlanması halinde sizin çözüm geliştirebileceğiniz doneleri sizinle paylaşacaktır.

İnternet Arıza Giderme İletişim

Telkotürk arıza giderme ekibi bildirdiğiniz açık adrese geldiğinde onlara sorunu bildirecek açıklamayı yapmalısınız. Teknik ekip sizden aldığı bilgiye göre hareket ederek sorunu kısa sürede çözer. Aksi takdirde süreç yine uzayabilir ve mağduriyetinizin giderilmesi zaman alabilir. Sorunun temel kaynağını öğrenen teknik ekip, sorunu giderdikten sonra sizi bilgilendirecek, tekrarlanması halinde sizin çözüm geliştirebileceğiniz doneleri sizinle paylaşacaktır.

Tel:


Adres:

Şerifali Mah. Turgut Özal Bulv. Quant Plaza No: 154/15 Ümraniye/İstanbul

2 Yorumlar

  1. Birçok kullanıcının çok kolay bir şekilde çözüşecek problemleri dahi hemen ilgili firmanın müşteri hizmetlerine bildirdiği ve sorunun çözümü uzadığı için şikayet ettiği bilinmektedir.

    YanıtlaSil
  2. Aksi halde yeniden randevu oluşturmak zorunda kalacaksınız ve hem zaman kaybını yaşayacak hem de süre uzadığı için mağdur olacaksınız. Birçok kullanıcı bu detaya dikkat etmediği için sürekli şikayet etmektedir. Ancak burada servis sağlayıcı firmanın bir kusuru bulunmamaktadır.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski