Telkotürk Tanıtım

Telkotürk Kimdir?

Telkotürk’ün kuruluş amacı internet hizmetini kurumsal ya da bireysel olarak sağlamaktır. Telkotürk, 2020 yılında 20 yılı aşkın telekomünikasyon deneyimi bulunan profesyonel bir ekip tarafından "Ezber Bozan İletişim" mottosu ile kurulmuştur.
Telkotürk Tanıtım
Telkotürk Tanıtım
Tüm Türkiye genelinde; Bireysel ve Kurumsal 'Sabit Genişbant İnternet', 'Sabit Telefon Hizmetleri' pazarında ayrıcalıklı servisler sunmak üzere hizmet veren Telkotürk Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu ('BTK') tarafından yetkilendirilmiştir. 'Telkotürk' müşteri odaklı vizyonu ile sektörün önemli oyuncuları arasında yer almayı hedeflemekte ve en iyi kullanıcı deneyimi alanında ürün ve hizmet çalışmalarını hızla ve heyecanla yürütmektedirler. Tecrübesinin, kalitesinin eseri sizlerin memnuniyetinizden geldiği bilinmektedir.
Telkotürk Kimdir?
Telkotürk Kimdir?

Telkotürk’ün Verdiği Hizmetler?

Fiber İnternet

Cam ve elyaf kablolardan veri iletimi sağlayan fiber internet ağını diğerlerinden ayıran birçok özellik vardır. Elyaf kablo olmasının nedeni ışığı çok daha hızlı bir şekilde iletmesidir. Diğer kablolardan ayıran en önemli özelliği ise verileri elektrik ile değil, ışık ile göndermesidir. Cam kabloların tercih edilmesinin nedeni de budur. Zira kabloların cam olması ışık kaybını azaltır. Buna fiber internet denir.
Fiber İnternet
Fiber İnternet - Telkotürk
Fiber İnternet - Telkotürk

Gigabit İnternet 

1 gigabit internet, ışıksal hız olarak megabite oranla saniyede 1000 katı kadar daha fazla veri aktarımı yapar. Hız çağının gerektirdiği yenilikleri ve ihtiyaçları bünyesinde toplayan Telkotürk gigabit modeli ile günümüz koşullarında en iyi hizmeti sunma politikası gütmekte, tüm kullanıcılar için mükemmellik anlayışı içerisinde yol almaktadır. Gigabit internetin tanımı budur. Gigabit İnternet
Gigabit İnternet  - Telkotürk
Gigabit İnternet  - Telkotürk

İnternet Hız Testi

İnsanlar, internet bağlantı hızlarının yavaş olması durumunda bunu ölçmek ve sorunu çözmek için internet hız testi araçlarına başvuruyorlar. Kullanıcıların internet bağlantı hızını ölçmek için kullandıkları bir araçtır. Bu testler sayesinde, kullanıcılar internet hızlarını ölçebilir ve hızlarının yavaş olduğu durumlarda nedenini öğrenebilirler. Öğrenmek isteme sebepleri acaba verdiğim ücretin karşılığında bana sunulan internet hızını gerçekten alabiliyor muyum? Bunu insanların merak etmesi en doğal hakları. İnternet hız testinin tanımı budur.  
İnternet Hız Testi
İnternet Hız Testi - Telkotürk
İnternet Hız Testi - Telkotürk

Ucuz İnternet

Türküye`de ucuz internet denildiğinde akla ilk gelen Gsm operatörlerinden bir tanesi Telkotürk`tür. İstanbul özelinde başlayarak tüm Türkiye`ye yayılan geniş bir alt yapıyı kısa sürede kuran Telkotürk, abonelerine çok ucuz fiyatlara internet hizmeti sunmaktadır. İnternet fiyatlarının çok arttığı günümüzde müşterilerine çok daha uygun paketlerle ve kampanyalarla hizmet sunmaya devam eden Telkotür`e ilgi gün geçtikçe artarak devam etmektedir. 25 binin üzerinde abone sayısına ulaşarak kısa sürede büyük bir hedef kitlesine ulaşan Telkotürk, fark yaratmaya devam ediyor. Ucuz internetini de bu şekilde tanımlayabiliriz. Ucuz İnternet
Ucuz İnternet - Telkotürk
Ucuz İnternet - Telkotürk

Telkotürk’te Neler Var?

Sizi İnternetten hiç koparmayan, kolay ve anlaşılır hizmet felsefesi ile sadece mutlu müşteri deneyimini önemseyen şirket kültüre sahiptir. İnternet Arıza
Telkotürk’te Neler Var?
Telkotürk’te Neler Var?
Kesintisiz Altyapı: Türkiye’nin heryerine ulaşan yedekli altyapı (Türk Telekom Veri Akış Erişimi Modeli)
Limitsiz ve Kotasız Modelleme: Kullanımlarda sınırlama ve limitleme bulunmayan özgür iletişim teknolojisi.
Kolay Tarife: Pazarlama hileleri olmayan net rakamlar ve basit tarife modeli.
En Yüksek Hız: Tüm tarifelerde altyapınızın izin verdiği en yüksek hız. Evde İnternet

Telkotürk’lü Olmak Zor mu?

Kolayca başvuru yapın: Islak imza olmadan, dakikalarca form doldurup lojistik ile zaman kaybetmeden ister sizinle paylaşacağımız link üzerinden indirebileceğiniz mobil uygulama ile isterseniz de 24 saat içerisinde ‘Dijital Kurye’ hizmeti ile kapınıza gelerek başvurunuzu alıyoruz.
Doğrulama ve Onay işlemlerinizi tamamlayalım: Yapay zeka ve yakın alan teknolojileri ile dünya standartlarında  geliştirdiğimiz teknoloji çözümümüz ile tüm kimlik doğrulama ve canlılık kontrol süreçlerini otomatik olarak gerçekleştiriyoruz.
Telkotürk’lü Olmak Zor mu?
Telkotürk’lü Olmak Zor mu?
48 saat içerisinde kullanıcı adı ve şifrenizi size gönderelim: Başvuru bilgileriniz ile diğer operatör geçiş başvuru süreçlerini işliyor ve 48 saat içerisinde yeni kullanıcı adı ve şifrenizi hem telefon numaranıza SMS ile hem de e-posta adresinize gönderiyoruz. Size tek bir şey kalıyor; bu bilgileri modeminizin ara yüzünde eski bilgileriniz ile değiştirmek. İşte artık bizimlesiniz; hoş geldiniz.
Tel:
0850 330 30 33
Adres
Şerifali Mah. Turgut Özal Bulv. Quant Plaza No: 154/15 Ümraniye/İstanbul

1 Yorumlar

  1. 1 gigabit internet, ışıksal hız olarak megabite oranla saniyede 1000 katı kadar daha fazla veri aktarımı yapar.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski